Animáció

Mikor válaszd az animációs technikát a reklámodhoz?

Ha olyan szolgáltatásod vagy terméked van amit nehéz bemutatni hatásosan egy hagyományos videó felvételen.

Sok szolgáltatásnál nehéz megjelenítani amit nyújtasz a vevőidnek, mert nincs egy kézzelfogható termék, egy tárgy ami bemutatná azt.

Ilyenkor érdemes (mondjuk ez minden reklámra igaz) azt bemutatnod, hogy a vevőidnek miért jó téged választani. Ez látványosan elérhető animációs, grafikák segítségével.

Ha a videódban adatokat, működési elvet mutatnál be.

Tökéletes eszköz az animációs reklám ha úgy szeretnél információkat átadni a nézőnek, hogy az ne legyen unalmas. Ha sok szám-adat vagy információ van afilmben akkor azt remekül érzékeltetheti egy hatásos grafika.

Termékek bemutatásánál is remek módszer, hogy ha egy animációval bemutatjuk annak működését. Akár egy szerkezet belsejét, akár azt ahogy működés közben segíti a vevőid életét.

Ha hatékony, egyedi reklámot szeretnél, rajzfilmet, amit a konkurenciád nem tud lemásolni.

Animációs technikával olyan rajzfilm betétek készíthetőek amiket nem lehet egyszerűen másolni, mivel teljeseb egyediek és nem sok cég vállalja ezek elkészítését.

Egy ilyen rajzfilm alapú reklám bár nem olcsó, de a benne szereplő figurák és események a céged arculati elemeivé válnak. Ezeket felhasználhatod egyéb reklám anyagaidban is, valamint mivel a piac veled azonosítja őket, ezért a konkurenciád nem tudja másolni.

Ha kedvezőbb áron és gyorsan szeretnél egy reklám videót.

Nagyon népszerű az interneten az úgynevezett Motion Graphics technika. Ennek a lényege az, hogy fotók és feliratok mozgatásával érjük e, hogy a videó dinamikus legyen és gyorsan átadja az üzenetét. Itt fotókból épül fel a videó, nincs valós forgatási idő, ezért a hagyományos reklámfilmekhez képest kedvezőbb áron és gyorsabban elkészül egy Motion Graphics animáció.

Kérj ajánlatot itt: