Reklámfilm

Kisvállalkozások számára is elérhető reklámfilmek

  • Tűnj ki az unalmas konkurenciáid közül.
  • A látogatóid könnyebben megjegyzik ajánlatod.
  • Weboldaladba beilleszthető és videó megosztókon is terjeszthető reklámod lesz.
  • Azonnal felkelted a látogatók figyelmét és folyamatosan fent is tartod azt.

Amit érdemes tudnod
mielőtt webvideót rendelsz:

Zene

Az ismert és az interneten elérhető zeneszámok többsége jogvédett, azok felhasználása szigorú megkötéssel jár, főleg reklámok esetén. Ezért csak akkor kérj ismert zeneszámot a videódhoz, hogy ha van engedélyed annak a felhasználására. Egy ilyen engedély sok pénzbe és utánjárásba kerül ezért mi inkább saját szerzeményeinket, illetve úgynevezett stock zenéikkel készítjük a videókat. Ez utóbbi azt jelenti, hogy sok ezer előre elkészített dalból, nagyon kedvező áron választhatod ki a neked tetsző dalt. A videó elkészítésénél több variációt adunk a zenei aláfestésre, sőt akár megadhatsz egy stílust és mi elkészítjük hozzá a zenét.

Forgatókönyv

Megbízás első lépése a forgatókönyv megtervezése, hiszen magára a videóra is csak ennek ismeretében lehet elkészítési időt és árat kalkulálni. A forgatókönyvet adhatod te is, vagy elkészítjük kérésre mi is. Mivel a forgatókönyv meghatározza, hogy mennyi lesz a videó díja, ezért már ennek a megírása előtt egyeztetheted velünk, hogy mekkora nagyságrendben gondolkodhatunk és abból hozzuk ki a maximumot neked.

A videó átadása

Videóinkat alapvetően FullHD méretben szoktuk készíteni. Ez 1920×1080 pixeles méretet jelent, az így elkészített videót tökéletes az internetes megosztásokhoz, rendezvényeken vetítéshez. A videó formátuma .mp4 kiterjesztésű, ezt a legtöbb számítógép gond nélkül le bírja játszani, valamint az összes internetes videómegosztó, mint például a Youtube, Facebook, stb. elfogadja.

A videóreklám elkészítésének menete

Első lépésben a forgatókönyv tervezése zajlik. Az egyeztetés e-mailben történik, majd miután az alapötletünket elfogadtad, készítünk egy részletes, időzített leírást. Ekkor tudunk pontos árat adni a videóra. A forgatókönyvet tartalmazó szerződést postázzuk majd elkezdjük összeállítani a filmet. Végül az elkészült a videót bemutatjuk, az esetleges apróbb kéréseket, módosításokat elvégezzük, majd internetes megosztással adjuk át a végleges reklámot.

Szerzői jog

Az elkészített videó szerzői jogdíjára nem tartunk igényt, a számla kiegyenlítésével teljes jogúan a te tulajdonoddá válik a videó, felhasználhatod a szerződésben meghatározott helyeken és módon. Amennyiben nem probléma neked úgy a videót vagy egyes elemeit fel fogjuk használni referenciáink között.

Kérj ajánlatot itt: